Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
Δεντολίβανο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου και το δεντρολίβανο. Τηγανίζουμε να φιλετάκια και από τις δύο πλευρές και όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού στον οποίο έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά να πήξει η σάλτσα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: